Turism in Delta - relaxarea totala la bordul unui hotel plutitor, Hoteluri plutitoare in orasul Tulcea

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Ghid local

 

 

Turism Delta

2.0 15

Publicat Sâmbãtã, 16 Iunie 2012

 

 

Salveaza in Foursquare
Turism Delta

Ei bine, cel mai important atu este faptul ca hotelurile plutitoare se pot deplasa in mijlocul naturii; practic mutam dormitorul, restaurantul si terasa unde ne place mai mult iar daca va veti trezi cu o alta priveliste in fata decat cea cu care v-ati obisnuit, sa nu fiti surprinsi: in mod sigur ati plutit si va indreptati spre alte lacuri sau canale.

Acestea sunt doar o parte din motivele pentru care am dezvoltat aceste hoteluri plutitoare si nu am optat pentru hoteluri terestre. Majoritatea turistilor viziteaza Delta Dunarii vara, dar putini stiu cat este de spectaculoasa si in timpul iernii. O excursie pe timp de iarna, poate fi o experienta extraordinara si de neuitat.

Relaxarea poate fi totala la bordul unui Hotel Plutitor ce aluneca usor pe canalele marginite de stuful galben, printre sutele de pasari sosite la iernat. Chiar daca este frig, vinul fiert va va incalzi corpul, iar peisajele mirifice va vor incanta sufletul.

Va propunem o Croaziera in Delta in care putem include programe de pescuit, Birdwatching, foto si relaxare in care veti cunoaste un alt mod de vacante si distractie.

Ne mai puteti contacta la numerele de telefon:

  • Orange: 0745832995
  • Vodafone: 0728013195
  • Fix / Fax: 0240536726

sau la adresele de email: office@turismdelta.ro si office@indanubedelta.ro

http://www.turismdelta.ro/

 

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

carmin tiberiu
carmin tiberiu

Joi, 28 Octombrie 2010 @ 14:02

am avut placerea de un sejur fascinant pe pontonul anda,la inceputul luni octombrie.pers.de pe remorcherul azur au stricat finalul cu iesiri de prost gust la adresa unor pasageri cit si patronilor pontonului anda care fusese inchiriat de seful lor un anume dinu(si nu stiu mai cum,)careau avut iesiri necivilizate ,cre nu era in programul nostru birfa si comentarile la adresa domnilor patroni de pe pontonul anda.

Raspunde-i

 

pau;
pau;

Vineri, 18 Februarie 2011 @ 21:03

multumesc mult d-le Tiberiu Carminpentru aprecierile aduse personalului de pe nava mea Anda ,oricum eu zic ca mai am multe de invatat de la dvs " clienti nostri" iar despre cei de pe remorcherul Azur care fac parete din firma Deltaexplore Dumnezeu cu mila " are grija cel de sus "

Raspunde-i

 

Acorda-i o nota!
2.0
(15 voturi)

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!