Scrisori catre Rita - the show, după Ştefan Caraman, Teatru in orasul Tulcea

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Ghid local

 

 

Scrisori catre Rita - the show, după Ştefan Caraman

3.0 9

Publicat Joi, 22 Noiembrie 2012

 

 

Salveaza in Foursquare
Scrisori catre Rita - the show, după Ştefan Caraman

Duminica, 25 noiembrie, la Teatrul ”Jean Bart”, începând cu ora 19:00, sunteți așteptați în Sala Studio pentru a viziona spectacolul ”Scrisori către Rita - The Show” - un spectacol sexy, comic cu multa poezie si viata.

În urma succesului de care s-a bucurat primul sezon al serialului Scrisori către Rita între lunile martie şi septembrie 2012, Nic Labiş şi Rita iau iarăşi forme umane, de data aceasta într-un show unic de 1h şi 30 minute.

Un spectacol aproape de stand-up comedy, fără scrupule, fără ruşine, fără perdea, un show în care îţi vei regăsi cele mai ascunse fantezii şi gânduri, Scrisori către Rita - The Show este un spectacol erotic, datorită minunatei prezenţe nud a Măriei Popovici, o comedie absolută graţie lui Ştefan Nistor care interpretează şi povesteşte cu sinceritate şi lejeritate, câteodată filosofic şi metafizic mulţumită excentricităţii lui Ştefan Caraman şi o experienţă cultural specială pentru care trebuie să mulţumim regizorului Cristian Bajora care a avut curajul de a aduce acest roman pe scenă.

"Nic Labis este un personaj inventat! Dar, in acelaşi timp, foarte real - daca iei contact cu el iti dai seama ca il cunoşti, il stii de undeva, poate ai fost chiar tu la un moment dat. Sub pseudonimul Kaos Moon, scriitorul Ştefan Caraman i-a dat viata lui Nic in anul 2011 pe blogspot, un personaj lipsit de perspective si plictisit de viata, dar care a devenit in scurt timp indragit de cititori datorita limbajului franc.

Tocmai pentru a păstra platforma neconventionala pe care a luat naştere Nic Labis, cei de la Teatrul in Culise s-au gândit sa-1 aducă la viata intr-o mansarda din zona Foişorului de Foc. Intr-o camera cat un dormitor de apartament, câteva scaune si mulţi curioşi, Nic, un upgrade al marelui poet (dar fara sa ii replice talentul), isi striga oful pe un ton plictisit dar puternic, uneori apeleand la megafon, pe care nu se sfieste sa-1 folosească la geamul camerei ce da fix in strada.

Punerea in scena a romanului internautic Scrisori către Rita este un teatru al realismului, fara menajamente de orice fel. Timp de aproximativ o ora, Ştefan Nistor, interpretul lui Nic, monologhează cu patima si limbaj presărat cu injuraturi despre amintirile dintr-o alta viata, in timp ce năluca Rita se plimba goala prin camera strâmta.

Scrisori către Rita e povestea unei despărţiri, care ar durea daca n-ar fi atat de hilara si care ar fi amuzanta daca nu ar durea atat. Nic e omul gratuit, fara obligaţii si fara target, e antistarul, e ceea ce-si doreşte cel mai mult societatea de azi sa marginalizeze. Nic povesteşte; pentru ca daca nu o face, moare. Nic nu deranjează pe nimeni, desi langa el nu poti sta neutru. Iti vine sa-1 bati, sa-1 strângi in braţe, sa-1 speli, sa-1 iubeşti. Un singur lucru nu reuşeşti - sa-1 ignori. Nic e vulgar pentru ca viata printre sfinţii falşi il oprima. Nic face lucruri pe care noi nu avem voie sa le facem, desi... Nic e un mic Isus care ne spală de păcatul ipocriziei" justifica Ştefan Caraman

Cu: Ştefan Nistor, Măria Popovici
Regia: Cristian Bajora

Preț bilet: 25 lei

Spectacol interzis persoanelor sub 18 ani! Conține nuditate explicită și limbaj vulgar.

 

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
3.0
(9 voturi)
Pozitionare pe harta
Vedere din strada

Scrisori catre Rita - the show, după Ştefan Caraman

Vedere din strada
Coordonate GPS

Latitudine: 45.176648284797515
Longitudine: 28.801356554031372

Coordonate GPS

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!