Comedy. Show, Spectacole in orasul Tulcea

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Ghid local

 

 

Comedy. Show

0.0 0

Publicat Luni, 15 Aprilie 2013

 

 

Salveaza in Foursquare
Comedy. Show

Sâmbătă, 20 aprilie 2013, ora 19.30, la Casa Avramide va avea spectacolul Comedy. Show, susținut de Ioana, Carmen, Gabi, Bogdan, Vlad.

Cine sunt Ioana, Carmen, Gabi, Bogdan, Vlad ? Sunt actorii Ioana de Hillerin, Carmen Lopazan, Gabriel Răuță, Bogdan Dumitrescu și pianistul, acompaniatorul și compozitorul Vlad Pasencu.

Comedy.Show nu e un stand-up comedy tipic, adică actorii nu vin cu scheciuri gata pregătite și repetate, ci o oră și aproape jumătate improvizează în 2, 3 sau toți  4. Este un exercițiu constant de inovație, de imaginație, de spontaneitate și de umor.

De ce să mergeți la Comedy.Show ? Pentru că veți râde, pentru că veți avea senzația, odată întorși acasă după spectacol, că ați fost la o petrecere unde v-ați simțit atât de bine încât abia așteptați să reveniți. Comedy.Show este un spectacol în care dumneavoastră, spectatorii, îi controlați pe ei, actorii. Nu vă fie frică, nu o să urcați pe scenă. Dumneavoastră îi veți controla dându-le teme de improvizație, titluri de cântece care se vor crea exact atunci și locuri în care se vor desfășura scenele voastre.

Nu oferim si nu cerem seriozitate ! Oferim doar bună dispoziție, alături de garanția spectatorilor care, odată ajunși la Comedy.Show, vor reveni. Revin pentru că de fiecare dată e altfel, pentru că de fiecare dată facem SHOW și pentru că de fiecare dată e COMEDIE.

Pret bilet: 25 lei

Rezervari la telefon 0240.513.249

 

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)
Pozitionare pe harta
Vedere din strada

Comedy. Show

Vedere din strada
Coordonate GPS

Latitudine: 45.17713493739142
Longitudine: 28.801482617855072

Coordonate GPS

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!