Concursul Național POVESTE DE IARNĂ la a-III-a ediție, Muzee in orasul Tulcea

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Ghid local

 

 

Concursul Național POVESTE DE IARNĂ la a-III-a ediție

0.0 0

Publicat Luni, 10 Decembrie 2012

 

 

Salveaza in Foursquare
Concursul Național POVESTE DE IARNĂ la a-III-a ediție

Luni, 10 decembrie 2012, Muzeul de Etnografie şi Artă Populară lansează a III-a ediţie a Concursului Naţional de creaţie literară şi plastică: „Poveste de iarnă”.

Concursul se adresează copiilor de toate vârstele. Sunt aşteptate versuri, povestiri, desene, măşti, icoane, ornamente de crăciun, toate create de concurent/concurenţi.

Creaţiile vor fi etichetate clar (pe faţă) cu următoarele informaţii: clasa/grupa; numele autorului, numele cadrului didactic coordonator; şcoala/grădiniţa, localitatea. Se vor comunica organizatorilor şi datele de contact: număr de telefon, adresa şi/sau e-mail.

Detalii privind Regulamentul concursului pot fi cunoscute și accesând blog-ul meaptulcea.wordpress.com.

Lucrările se vor preda la sediul din strada 9 Mai, nr. 2 până pe 31 ianuarie 2013. Jurizarea şi premierea lucrărilor va avea loc până la 28 februarie 2013.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la sediul Muzeului de Etnografie şi Artă Populară, Str. 9 Mai, nr. 2, Tulcea, cod poştal: 820026, tel. 0240-51.62.04, între orele  8-16 (coordonator activităţi pedagogice - muzeograf  Alexandru Chiselev)

 

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

TUDOR IOANA
TUDOR IOANA

Sâmbãtã, 16 Februarie 2013 @ 03:50

Dintre toate sarbatorile anului, cea mai indragita de copii este sarbatoarea Craciunului.Spiritul Craciunului ne cupride pe toti.Nu mai conteaza daca esti copil, adult sau batran; toti stam in asteptare... vrem sa vina mosul!!!
DA, e minunat! Am lucrat cu copii mei de la grupa mare, cu dragoste pentru mos, tot ce ne-am priceput mai bine.Asteptam cu nerabdare rezultatul concursului si salutam ideea muzeului de a organiza un asfel de concurs deoarece suntem din mediul rural si putem participa mai rar la astfel de manifestari.Ne dorim ca pentru toti :mici si mari, cuminti si mai putin cuminti, sa vina MOSUL.

Raspunde-i

 

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)
Pozitionare pe harta
Vedere din strada

Concursul Național POVESTE DE IARNĂ la a-III-a ediție

Vedere din strada
Coordonate GPS

Latitudine: 45.179466533876855
Longitudine: 28.80589485168457

Coordonate GPS

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!