Gebel - o odisee danubiana, Lansare de carte in orasul Tulcea

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Ghid local

 

 

Gebel - o odisee danubiana

0.0 0

Publicat Vineri, 15 Noiembrie 2013

 

 

Salveaza in Foursquare
Gebel - o odisee danubiana
Vineri, 15 noiembrie, ora 16.30, în lăcaşul fascinant al Muzeului de Artă din Tulcea, vă aşteptăm:
  • să privim împreună măreţia albastră a Dunării - Brâul Cosânzenei (Povestea Dunării), pentru a nu uita drumul parcurs spre desăvârşire şi armonie între popoarele dunărene dar și să primim binecuvântarea Marelui Zeu Gebeleissis;
  • să ne GÂNDIM, măcar pentru o clipă, că noi, tulcenii, suntem înzestraţi cu virtuţile Cavalerilor danubieni!
  • să SCHIMBĂM împreună atitudinea de indiferenţă faţă de omul de lângă noi, faţă de valorile dobrogene, iar pentru asta oferim visul Olimpicilor, al învingătorilor!

PRIVEŞTE! GÂNDEŞTE! SCHIMBĂ !

Sperăm să vă călăuzim paşii şi inimile, căci încercăm o lansare de carte inedită, prin punerea în scenă a câtorva elemente din piesele publicate în volumul educațional ”Gebel – O odisee danubiană”.

Odiseea danubiană începe cu Gebeleisis, povestire inspirată de Legenda Cavalerilor danubieni - o scenetă cu mesaj istoric şi ecologic, o invitaţie la redescoperirea virtuţilor cavalerilor, virtuţi pe care le avem, cu siguranţă, oricare dintre noi.

Apoi, ca mesager al Jurământului legendarilor Cavaleri danubieni, autoarea dăruiește sceneta Povestea Dunării.  Şi odiseea nu se opreşte aici …
Timpul capătă alte dimensiuni: ale emoţiei, speranţei şi dorinţei de performanţă. Nu vă grăbiţi să trageţi cortina peste acest act deoarece urmează piesa de teatru şcolar Olimpicii.

Acțiunea la care vă invităm, o lansare de carte educațională a d-nei prof. dr. Valentina Stupineanu (membră cu vechime în organizația noastră), constituie și încheierea (cu succes) a ultimului proiect derulat de organizația noastră în perioada 15 august-15 noiembrie 2013, ”Privește, gândește și … schimbă!”. Scopul proiectului coincide cu însuși scopul existenței organizației noastre de tineret: să creăm contextul construirii unor tineri cu spirit de inițiativă, cu încredere că pot schimba lumea, tineri bine pregătiți, cu competențe civice, pentru care cuvinte precum respect, toleranță, bunătate, grijă pentru cei din jur, responsabilitate, nu sunt doar niște cuvinte, ci reprezintă valori.

Proiectul derulat de ONG. CELISEA Tulcea este finanţat de Primăria Municipiului Tulcea, având echipa de proiect formată din prof. dr. Valentina Stupineanu – coordonator, prof. Daniela Stănică și Elena Orbocea – membrii, ec. Mihaela Kereszturi – responsabil financiar.

 

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)
Pozitionare pe harta
Vedere din strada

Gebel - o odisee danubiana

Vedere din strada
Coordonate GPS

Latitudine: 45.180241928983484
Longitudine: 28.804872930049896

Coordonate GPS

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!