Lansare de carte: A Love found and lost, Lansare de carte in orasul Tulcea

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Ghid local

 

 

A Love found and lost

0.0 0

Publicat Sâmbãtã, 15 Iunie 2013

 

 

Salveaza in Foursquare
A Love found and lost

Biblioteca Judeţeană “Panait Cerna” vă invită, miercuri, 19 iunie 2013, ora 17, la Art Café Avramide pentru lansarea volumului “A Love found and lost” în prezenţa autorului John van Berghem, în traducerea lui Petru Şolcă. Parteneri: ICEM şi ICR.

M-am născut în Middelburg Olanda, pe 12 octombrie 1972, tată olandez și mamă franceză. Când aveam 9 ani, familia noastră s-a mutat în cea mai mare zona Chicago, în Statele Unite, pentru un an, astfel încât tatăl meu să studieze teologia acolo. Când ne-am întors în Europa, ne-am mutat în Franța, unde tatăl meu a fost rugat să fie pastor al unei biserici. Am urmat o școală din Germania în limba engleză, cursuri de literatură: de la Shakespeare, Edgar Allen Poe, Ernest Hemingway, Walt Whitman, și alți scriitori britanici și americani. Primele mele poezii au fost scrise ca misiuni pentru aceste clase. După absolvire, în 1992, am revenit în Olanda. Am vrut să studiez design interior și, deși am fost acceptat la școala de arte liberale în Utrecht, nu am fost capabil să merg pentru că nu am avut bani pentru asta. Deci, singura alegere pe care am avut-o a fost să mă angajez. În 1998, după mai multe de locuri de muncă, am făcut o alegere pentru a merge în sectorul TIC. M-am concentrat pe webdesign și programare şi am început propria afacere.

În septembrie 2010 am întâlnit, prin intermediul internetului, o româncă. A fost frumos, și din senin i-am scris o poezie, după care au urmat altele….şi astfel a apărut “A Love found and lost

John van Berghem

 

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)
Pozitionare pe harta
Vedere din strada

A Love found and lost

Vedere din strada
Coordonate GPS

Latitudine: 45.177100176629786
Longitudine: 28.801492005586624

Coordonate GPS

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!