You must believe in spring - Cătălina Beta și Sorin Terinte, Concerte in orasul Tulcea

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Ghid local

 

 

You must believe in spring

0.1 1

Publicat Marti, 5 Martie 2013

 

 

Salveaza in Foursquare
You must believe in spring

Sâmbătă, 9 martie 2013, ora 19.30, Cătălina Beta și Sorin Terinte  ne vor convinge să credem în primăvară în concertul ”You must believe in spring” (Trebuie să crezi în primăvară) pe care îl vor susține la Art Cafe Casa Avramide din str. Progresului nr.32.

Cunoscută publicului pentru piesa Gândacul de pe deget, Cătălina Beta s-a născut în 1982 la Bacău. Învață să cânte la chitară în clasa a V-a, dar nu cariera instrumentală îi va fi destinată ci aceea de vocalistă. În gimnaziu cântă la serbările școlare și în corul bisericii, iar de la 18 ani experimentează cu succes rock, folk și blues. Colaborează cu trupe precum Vama Veche, Taxi, excentric Blues Band și cu muzicieni precum Walter Ghicolescu, Jul Baldovin și studiază jazz îndrumată de profesorul Romeo Cozma de la Conservatorul din Iași.  Anii 2004-2006 sunt dedicați jazzului, dar revine la folk în 2008 pentru a colabora cu Emeric Imre. Noiembrie 2008 este momentul în care își prezintă în primă audiție o compoziție proprie. (sursa)

Sunt într-un raport de iubire cu mine și sunt într-un raport de iubire cu lumea”, declară pianistul Sorin Terinte, născut în 1976 la Roman un exemplu clasic al muzicianului înnăscut. Îndrăgostit de pian, începe să studieze de la 6 ani la Școala de muzică din Roman, continuă la Liceul de muzică din Bacău și finalizează la Conservatorul din București. Întâlnirea sa cu jazzul are loc în primul său an de studii universitare, când îl întâlnește pe maestrul Marius Popp. Foarte curând el devine omniprezent la majoritatea concertelor de jazz din București, concerte care îl pregătesc pentru debutul său la Festivalul de Jazz de la Sibiu din 1999. Anii 2000-2002 sunt anii londonezi, perioadă în care colaborează cu muzicieni de jazz din Marea Britanie, concertează la London College of Music și devine membru al Companiei Universal Jazz. (sursa, sursa, sursa)

Concertul You must believe in spring își ia numele după piesa compusă în 1967 de Michele Legrand pentru filmul Domnișoarele din Rochefort, transpusă în versiune jazz de Tony Benett și Bill Evans în 1976 și interpretată  de nume mari cum ar fi Barbra Streisand.

Așadar, sâmbătă seara, lăsați-vă luați de mână de Cătălina și Sorin pentru a păși prin muzică în grădina libertății!

Prețul biletului este de 25 lei și include vizitarea expozițiilor de la Casa Avramide.

Rezervări la tel. 0240 513231 sau e-mail arta@icemtl.ro.

 

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.1
(1 voturi)
Pozitionare pe harta
Vedere din strada

You must believe in spring

Vedere din strada
Coordonate GPS

Latitudine: 45.17709215491254
Longitudine: 28.801560401916504

Coordonate GPS

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!