Sentimental Journey, Concerte in orasul Tulcea

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Ghid local

 

 

Sentimental Journey

0.0 0

Publicat Luni, 28 Octombrie 2013

 

 

Salveaza in Foursquare
Sentimental Journey
Vineri, 1 Noiembrie 2013, incepand cu orele 19:00 sunteti asteptati la un concert de jazz la Casa Avramide.

Sentimental Journey - o frumoasa calatorie in timp care va reaminti de Duke Ellingtone, Cole Porter, George Gershwin, Horace Silver, Paul Desmond, Thelonious Monk si alti compozitori remarcabili ai jazzului classic. O imbinare placuta de teme standard de jazz dar care raman la fel de frumoase de-a lungul timpului chiar daca nu sunt niciodata cantate la fel.

NADIA TROHIN s-a nascut in Chisinau, unde intre 2001 – 2004 a fost solista trupei Millenium, cu care a lansat 2 albume (“Fata sihastra”, “Crestini, Craciunul a sosit”) si alaturi de care a obtinut Premiul III la Festivalul-Concurs “Cerbul de Aur” Brasov, premiul I la Festivalul International “Slavianskyi Bazar”, Vitebsk etc.

În Bucuresti s-a stabilit in 2004 cand devine bursieră a Statului Român, studentă a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, secţia Jazz, clasa maestrului Mircea Tiberian. Anul 2010 ii aduce un premiu pentru cea mai buna trupa “Nadia&Friends” la Festivalul de Jazz de la Targu Mures.

Face parte din proiectul “ La margine de Bucuresti”, proiect de muzica romaneasca interbelica si jazz, conceput de catre Mircea Tiberian si care a rezultat cu un disc aparut la SoftRecords 2011, pentru inregistrarea caruia a colaborat cu contrabasistul Chris Dahlgren si percutionistul Maurice de Martin.

Muzicienii de jazz alaturi de care a mai cantat: Cristian Soleanu, John Betch, Olah Peter, Gyorgy Jeszenszky, George Natzis, Catalin Razvan, Pedro Negrescu, Michael Acker etc.

ALEX MAN este unul dintre cei mai buni chitaristi de jazz din Romania la ora actuala. Pe langa propriul trio format la jumatatea anilor 90 cu Nagy Zsolt si Hollandos Zoltan, colaboreaza cu muzicieni de jazz precum Maria Raducanu, Sorin Romanescu, Eddie Neumann, Cristi Soleanu, Catalin Razvan, Ciprian si Tudor Parghel, Marius Popp, formatia Jazz Unit, etc.

In 2010 a absolvit Facultatea de jazz Richard Oschanitzky iar in perioada de studii a colaborat cu muzicieni americani, precum Eldad Tarmu, Henry Franklin sau big band-ul Mc Neese State University condus de saxofonistul Rick Condit.

Printre partenerii de scena din 2010 se numara Gyarfas Istvan, colaborare care in 2011 a evoluat intr-un cvartet de chitare alaturi de Sorin Romanescu si Juhasz Gabor. Cu chitaristul Sorin Romanescu a colaborat frecvent in proiectul Standards On Double Six, proiect caruia i se alatura si interpreta Luiza Zan

Pret bilet: 20 lei
Rezervari la 0240.513.249

 

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)
Pozitionare pe harta
Coordonate GPS

Latitudine: 45.17708680710042
Longitudine: 28.801332414150238

Coordonate GPS

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!