Ada Milea la Casa Avramide, Concerte in orasul Tulcea

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Ghid local

 

 

Ada Milea la Casa Avramide

4.8 1

Publicat Miercuri, 24 Iulie 2013

 

 

Salveaza in Foursquare
Ada Milea la Casa Avramide vezi galeria de imagini

Miercuri, 31 iulie 2013, ora 20.30, la Art Cafe Casa Avramide din str. Progresului nr.32 va avea loc un concert susținut de Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Anca Hanu și Cristian Rigman.

Ada Milea s-a născut la Târgu Mureș în 5 august 1975. A absolvit Liceul Liviu Rebreanu, la fizica-chimie iar mai târziu - Universitatea de Artă Teatrală, actorie. A fost actriță la Teatrul Național din Tg. Mureș, apoi la Teatrul Luni de la Green Hours.

A cântat în diferite localități și a imprimat albumele: Aberații sonore (1997) la Fundația Phoenix, Republica Mioritică România (1999) și ABSURDISTAN (2003) la Intercont Music și Africa de sub unghii (2002) la Green Records.

A lucrat in Canada, la Cirque du Soleil.

A realizat coloane sonore în spectacole de teatru. Cu Eu, când vreau să fluier, fluier, în regia lui Th. Cristian Popescu, a primit Premiul Special al Juriului la Festivalul International de Teatru de la Piatra-Neamț, iar cu Trilogie belgrădeană la Festivalul de Umor Negru al companiei Connex.

Eu cred că faptul că sunt atât de neinteresantă în viaţa de zi cu zi mă face să-mi concentrez ceea ce e de arătat acolo unde trebuie.

Interpretul și compozitorul Bobo Burlăcianu, membru fondator al formațiilor Fără Zahăr și The Brad Pits, s-a născut la Dorohoi pe 1 septembrie 1979. A absolvit în 1998 clasa de informatică a Liceului Teoretic Grigore Ghica din Dorohoi. În 2002 a absolvit Facultatea de Biologie, secția Ecologie și Protecția Mediului la Universitatea Al.I.Cuza" din Iași, iar în 2007 se înscrie la Facultatea de Arte - secția Regie Film și TV a Universității Hyperion din București. În 2001 formează trupa Fără Zahăr și debutează în cenaclul folk Moldavia. Înregistrează albumele: Episodu' unu: Amenințarea faitonului (2003), Episodu' 2 de la Dorohoi și Neamul lui Peneș Curcanul.

În 2004 o cunoaște pe Ada Milea, cu care va colabora în spectacolele-concert Quijote, adaptare după Miguel de Cervantes, Nașul după N.V.Gogol, Insula după Gellu Naum, Deliruri după poeme de Ion Mureșan și Cântece de iarnă pentru toate anotimpurile.

Cristian Rigman s-a născut la Alba-Iulia pe 17 iulie 1980, a absolvit în 2003 Facultatea de Litere - Departamentul de Teatru, Universitatea „Babeş-Bolyai" Cluj. Tot din 2003 este Angajat al Teatrului Naţional din Cluj din anul 2003.

Anca Hanu s-a născut la Brașov, pe 24 septembrie 1981, a absolvit în 2006 Facultatea de Teatru şi Televiziune a Universității „Babeş-Bolyai“ din Cluj, angajându-se în același an la Teatrul Național din Cluj. Debutul său a fost apreciat cu o nominalizare la Galele UNITER din 2007 pentru rolul Grace din PURIFICARE de Sarah Kane, în regia lui Andrei Șerban. Acesta s-a dovedit o trambulina pentru un alt proiect de marca: "Regele Lear" în regia lui Tompa Gabor.

Îmi place să văd cum fiecare lucru care vine îmi schimbă viața. Mă modifică lucrul acela? În bine? Au toate astea un scop? Eu cred că trebuie să fiu recunoscătoare pentru ce am primit până acum. Nu am cum sa fiu supărată pe ceva.

Ce fac Ada Milea și prietenii săi când se întâlnesc, în bucătărie sau pe scenă? În maniera lor inconfundabilă,  spun lucrurilor pe nume.

Vreți să-i auziți? Mergeți miercuri seara la Casa Avramide!

Biletele se pot cumpăra de la Casa Avramide, str. Progresului nr. 32, sau de la Muzeul de Artă, str. Grigore Antipa nr. 2. Rezervări la tel. 0240 513249.

Prețul unui bilet: 25 lei.  

 

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Stefania Mocanu
Stefania Mocanu

Luni, 29 Iulie 2013 @ 15:47

nu cunosc pe nimeni din cast...m-am edificat asupra lor din biografie...ceeace nu e satisfacator...dar vreau sa-i ascult si atunci am sa-mi formulez parerea..!muncesc si traiesc in italia...asta nu ma scuza k sunt paralela cu talentele tarii noastre,kre merita aplaudate...asa k am decis sa i-au atitudine!nu am sa lipsesc!
Raspunde-i

 

Acorda-i o nota!
4.8
(1 voturi)
Pozitionare pe harta
Vedere din strada

Ada Milea la Casa Avramide

Vedere din strada
Coordonate GPS

Latitudine: 45.17708680710042
Longitudine: 28.8015416264534

Coordonate GPS

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!