Filme la Cityplex, in saptamana 24 august - 30 august 2012, Cinema in orasul Tulcea

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Ghid local

 

 

Filme la Cityplex, in saptamana 24 august - 30 august 2012

5.0 15

Publicat Joi, 23 August 2012

 

 

Salveaza in Foursquare
Filme la Cityplex, in saptamana 24 august - 30 august 2012 vezi galeria de imagini

In saptamana 24 august - 30 august 2012, la Cityplex Tulcea ruleaza The Watch, Brave, Total Recall, That’s my boy!, The Bourne Legacy

Cityplex isi propune sa ofere publicului din Tulcea, si nu numai, atat un spatiu de recreere si distractie, inspirat de un concept nou de spectacol cinematografic pe piata romaneasca, cat si o paleta diversificata de filme.

Extra’ paza-n cartier – The Watch

Glenview, Ohio – Statele Unite – Planeta Pământ. În această enclavă aparent liniştită şi oază de siguranţă, Evan Bob, Franklin şi Jamarcus hotărăsc să-şi unească forţele pentru a-şi proteja comunitatea si se bucură de toate avantajele de „paznici” … beau bere, pierd vremea şi îşi fac de cap, ca băieţii.

Faceţi cunoştinţă cu Paza cartierului: Evan (Ben Stiller), bărbatul cu spirit civic, Bob (Vince Vaughn), familistul iubitor de distracţii, Franklin (Jonah Hill), cel dur şi imprevizibil, şi Jamarcus (Richard Ayoade), proaspătul divorţat în căutarea iubirii.

În rolul celor patru membri ai „pazei”, Levy şi regizorul Akiva Schaffer (o forţă creatoare din spatele câtorva filme scurte renumite din seria „Saturday Night Live”) au fost distribuiţi trei actori de comedie celebri şi un tânăr talent: Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill si un tanar talent, Richard Ayoade.

Singurele lucruri mai periculoase decât ameninţarea la adresa cetăţenilor oneşti din suburbia Glenview sunt cei patru bărbaţi care s-au reunit pentru a-i salva.

Ruleaza: Vineri, Luni, Marti: 20:15 - Miercuri, Joi: 20:15 - Sambata: 20:15 - Duminica: 20:15

Neinfricata – Brave

,,Neînfricata - Brave” este o poveste animată spusă cu haz şi cu un accent scoţian fermecător, care va fascina spectatorii de toate vârstele şi îi va purta pe frumoasele meleaguri ale Scoţiei, unde vor trăi, alături de  încăpătânata, războinica şi rebela prinţesă Merida, o aventură de neuitat.

Brave este povestea încăpăţânatei prinţese Merida, fiica Regelui Fergus şi a Reginei Elinor, o arcaşă iscusită şi o fire războinică, gata oricând să lupte pentru ceea ce îşi doreşte. Decisă să îşi croiască propriul destin, Merida sfidează un obicei vechi de când lumea, stabilit de regii scoţieni, iar acţiunile nesăbuite ale Meridei provoacă haos şi furie în întregul regat.

Ruleaza: Vineri, Luni, Marti: 15:30D,17:45S - Sambata: 15:30D,17:45S - Duminica: 15:30D,18:00S - Miercuri: 15:30D,17:45S - Joi: 15:30D,18:00S

Total Recall. Memorie programată - Total Recall

Columbia Pictures prezintă filmul Total Recall / Memorie programată, o producţie Original Film, în regia lui Len Wiseman. Bun venit la Recall, compania care îţi transformă visele în amintiri reale. Pentru Douglas Quaid (interpretat de Colin Farrell), acest voiaj imaginar al minţii este exact ceea ce îi trebuie pentru a evada din existenţa sa frustrantă de muncitor într-o uzină. Deşi are o soţie frumoasă şi iubitoare (interpretată de Kate Beckinsale), el este nemulţumit de viaţa pe care o duce şi îşi doreşte amintiri despre o existenţă de super-spion.

Ruleaza: Vineri, Sambata: 15:45 - Duminica: 17:45 - Luni, Marti, Miercuri: 15:45 - Joi: 17:45

Baiatu’ tatii – That’s my boy!

Într-o bună zi,. adolescentul Donny Berger (interpretat de Adam Sandler) o întâlneşte pe iubirea vieţii sale. Singura problemă este faptul că femeia visurilor sale este chiar profesoara lui, Mary McGarricle. Cu toţii ştim ce înseamnă marea iubire din liceu, însă Donny merge mult mai departe, ajungând în pat cu ea şi lăsând-o însărcinată. Cum era de aşteptat, povestea lor de dragoste se termină prost - doamna McGarricle ajunge la închisoare, lăsându-l pe Donny, în vârstă de 14 ani, să-l crească pe Todd, băieţelul născut din relaţia lor plină de pasiune.

Ruleaza: Vineri, Sambata: 18:00 - Duminica: 15:45 - Luni, Marti, Miercuri: 18:00 - Joi: 15:45

Mostenirea lui Bourne – The Bourne Legacy

Arhitectul poveştii din spatele seriei Bourne, Tony Gilroy, preia regia următorului capitol din franciza de spionaj care a avut un succes enorm şi a strâns încasări de aproape 1 miliard de dolari pe plan internaţional: MOŞTENIREA LUI BOURNE. Scenaristul-regizor dezvoltă universul creat de scriitorul Robert Ludlum cu o poveste originală care ne face cunoştinţă cu un nou erou (Jeremy Renner), a cărui supravieţuire este pusă în pericol de evenimentele din primele trei filme din serie.

Ruleaza: Vineri: 20:00 - Sambata: 20:00 - Duminica: 20:00 - Luni, Marti, Miercuri, Joi: 20:00

 

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
5.0
(15 voturi)
Pozitionare pe harta
Vedere din strada

Filme la Cityplex, in saptamana 24 august - 30 august 2012

Vedere din strada
Coordonate GPS

Latitudine: 45.16892235133084
Longitudine: 28.796463808181784

Coordonate GPS

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!