Ziua Voluntarului Dunării, de Ziua Internaţională a Educaţiei, la Sulina, Stiri Mediu

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Mediu

 

 

Ziua Voluntarului Dunării, de Ziua Internaţională a Educaţiei, la Sulina

Joi, 5 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Ziua Voluntarului Dunării, de Ziua Internaţională a Educaţiei, la Sulina

Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) va organiza astazi, la Sulina, evenimentul „Ziua Voluntarului Dunarii", un eveniment ce face parte dintre activitatile proiectului DANUBEparksCONNECTED – Reteaua de Arii Protejate Dunarene, un Coridor de Habitate al Dunarii.

Activitatea reprezinta, de asemenea, o manifestare specifica de celebrare a Zilei Internationale a Educatiei, stabilita de catre UNESCO (Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, stiinta si Cultura) in data de 5 octombrie.

În cadrul Zilei Voluntarului Dunarii in RBDD, participantii vor primi explicatii despre unele specii invazive ce urmeaza sa fie indepartate si vor afla mai multe despre speciile ce necesita protectie. Se doreste astfel sa creasca gradul de constientizare a tinerei generatii asupra importantei protejarii biodiversitatii.

Voluntari, elevi si cadre didactice ai Liceului „Jean Bart" din Sulina se vor alatura reprezentantilor ARBDD in actiunea menita sa asigure plantelor de interes comunitar un habitat propice dezvoltarii acestora si impiedicarea...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!