Ziua Pământului celebrată la Tulcea, Sulina şi Murighiol, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Ziua Pământului celebrată la Tulcea, Sulina şi Murighiol

Marti, 24 Aprilie 2018

0.0 5 0

 

Ziua Pământului celebrată la Tulcea, Sulina şi Murighiol

Agentia de Protectie a Mediului Tulcea a marcat cum se cuvine la sfarsitul saptamanii trecute Ziua Pamantului si, in parteneriat cu o scoala din municipiu, a desfasurat actiuni educative de marcare a acestui eveniment. Astfel, in data de 20 aprilie a fost organizata o actiune cu elevii Şcolii Speciale nr. 14, actiune care a constat in proiectii power-point, prezentarea de filme tematice, concurs de colorat si, de asemenea, au fost construite cuiburi si hranitori pentru pasari, dupa care acestea au fost montate pe copaci.

De asemenea, politistii de frontiera din cadrul Grupului de Nave Sulina s-au alaturat initiativei cetatenilor de a participa la actiuni de ecologizare in orasul Sulina. Astfel, duminica, 22 aprilie 2018, cu ocazie Zilei Pamantului, un grup numeros de angajati si angajate din cadrul Grupului de Nave Sulina a desfasurat activitati de igienizare in zona Bazinului Mic, pentru protejarea mediului inconjurator si pastrarea acestuia curat si sanatos.

O actiune de ecologizare cu elevi ai scolii din localitate, la care au participat si reprezentanti ai Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!