Ziua olimpică aniversată la Sala de sport a CSŞ Tulcea, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Ziua olimpică aniversată la Sala de sport a CSŞ Tulcea

Luni, 5 Noiembrie 2018

0.0 5 0

 

Ziua olimpică aniversată la Sala de sport a CSŞ Tulcea

scoala Gimnaziala Nr. 12  Tulcea, in parteneriat cu Asociatia Parintior si  Clubul Sportiv scolar Tulcea a organizat saptamana recuta la sala C.S.Ş. din municipiu, sub genericul „Ziua olimpica", o serie de intreceri sportive la atletism, volei, baschet si handbal. „Nu a fost o simpla competitie sportiva ci un demers educativ care a avut ca scop sa ofere repere in dezvoltarea personala a copiilor, sa contribuie la formarea unor comportamente care sa integreze eticul si esteticul – valorile autentice ale olimpismului", , ne-a spus directorul scolii, profesor Elena Cersemba.

Activitatile propuse prin acest proiect se inscriu in sfera activitatilor din cadrul Proiectului de parteneriat strategic pentru sustinerea schimbului de bune practici in domeniul scolar - „I LEARN, YOU LEARN, BUT TOGETHER WE DOUBLE LEARN", cofinantat prin programul  ERASMUS + , in care scoala tulceana este partener alaturi alte patru scoli europene din Spania, Grecia, Polonia si Turcia.

Activitatea, la care au participat peste 250 de copii, cadrele didactice din cele doua institutii  si parintii elevilor, fost...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!