Ziua Mondială de luptă împotriva diabetului, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Ziua Mondială de luptă împotriva diabetului

Miercuri, 15 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Ziua Mondială de luptă împotriva diabetului

Aceasta zi a fost marcata la nivel international de toate asociatiile membre ale International Diabetes Federation, Organizatia Mondiala a Sanatatii, de profesionistii in medicina dar si de persoanele afectate de diabet, fiind cea mai mare campanie mondiala de informare asupra diabetului.

Scopul ei este acela de a oferi o mai buna informare a persoanelor care sufera de diabet. De asemenea, marcarea zilei de 14 noiembrie reprezinta si o maniera de implicare si de informare a publicului larg, a profesionistilor din domeniul sanatatii precum si a autoritatilor publice.

În aceasta zi, in cadrul unor campanii de informare, sunt prezentate publicului larg semnele precoce de diabet, complicatiile diabetului, modalitatea de prevenirea a diabetului zaharat tip 2 si complicatiilor sale.

„Pe scurt, aceasta zi reprezinta un prilej de a ne reaminti ca aceasta afectiune este o problema majora de sanatate publica. Campania vizeaza, in primul rand, diabetul zaharat tip 2, care reprezinta majoritatea covarsitoare a cazurilor de diabet la nivel mondial. În Romania, specialistii considera ca...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!