Ziua Dunării, sărbătorită de elevii din municipiu şi deltă, Stiri Mediu

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Mediu

 

 

Ziua Dunării, sărbătorită de elevii din municipiu şi deltă

Luni, 3 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Ziua Dunării, sărbătorită de elevii din municipiu şi deltă

Elevii mai multor scoli din municipiul Tulcea si Delta Dunarii au participat la sfarsitul saptamanii trecute la o serie de actiuni prilejuite de Ziua Dunarii, zi ce se sarbatoreste anual pe data de 29 iunie.

Evenimentele au fost organizate de Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, prin intermediul Centrelor de informare si vizitare si in parteneriat cu scolile Gimnaziale din Chilia Veche, Crisan si cu Liceul Teoretic „Jean Bart" din Sulina. În Tulcea, evenimentul a avut loc in colaborare cu Asociatia Euro Tulcea, elevi si cadre didactice de la scolile din municipiu desfasurand actiuni in Parcul Personalitatilor.

„Ziua Dunarii 2017 este o sarbatoare a raurilor mai curate si mai sigure, urmare a 23 de ani de cooperare internationala, Conventia privind Protectia Fluviului Dunarea a fost semnata la 29 iunie 1994, la Sofia, Bulgaria. Festivaluri pe malul Dunarii, intalniri publice sau recreative, activitati educationale, evenimentele vor aduce un omagiu apelor Dunarii, oamenilor ce traiesc pe malurile lor si realizarilor notabile ale acestora. Evenimentele ne intaresc „solidaritatea dunareana" pentru ca, dincolo de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!