Ziua Drapelului Naţional, sărbătorită cu onor în Piaţa Civică, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Ziua Drapelului Naţional, sărbătorită cu onor în Piaţa Civică

Marti, 27 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Ziua Drapelului Naţional, sărbătorită cu onor în Piaţa Civică

Vicepresedintele Consiliului Judetean Tulcea, Dumitru Mergeani, a participat ieri, la festivitatea prilejuita de Ziua Drapelului National al Romaniei, desfasurata in Piata Civica din municipiu.

La ceremonia organizata de Institutia Prefectului Tulcea, impreuna cu garnizoana Tulcea au mai participat subprefectul judetului, Corvin Bangu, viceprimarul municipiului, Andaluzia Luca, precum si alte oficialitati tulcene.

Într-un cadru solemn, a fost prezentat onorul si salutul drapelului de lupta, momente urmate de alocutiuni privind semnificatia Ziua Drapelului National al Romaniei, primirea drapelului Romaniei, binecuvantarea si sarutul drapelului de catre oficialitati si inaltarea acestuia la catarg concomitent cu intonarea imnului national. Festivitatea s-a incheiat cu defilarea garzii de onoare.

„Pentru noi toti, drapelul de lupta este simbolul onoarei, vitejiei si gloriei militare. El evoca trecutul glorios de lupta al poporului roman pentru libertate nationala si traditiile de lupta ale unitatii, amintind fiecarui militar datoria sfanta de a servi cu credinta patria, de a apara cu orice pret unitatea,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!