Ziua contabilului român, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Ziua contabilului român

Miercuri, 20 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Ziua contabilului român

Maine, incepand cu ora 15.00, la sala Mihail Kogalniceanu a Consiliului Judetean Tulcea vor avea loc manifestarile organizate de Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - filiala Tulcea, cu ocazia Zilei Nationale a Contabilului Roman.

Participantii la eveniment se vor inscrie in intervalul orar 14.30 - 15.00, iar incepand cu ora 15.00 vor fi transmise mesaje ale reprezentantilor institutiilor si autoritatilor publice si mediului de afaceri.

Începand cu ora 15.15 vor avea loc discutii pe tema „Profesia contabila - azi si viitor", dupa care va fi prezentat topul local al celor mai bune societati membre ale filialei. Începand cu ora 16.00 va avea loc ceremonia de acordare a unor distinctii de merit.

Prilej de aniversare pentru toti profesionistii contabili din Romania, ziua contabililor este marcata unitar, anual, pe data de 21 septembrie, in toate judetele tarii.

Aceasta data a fost aleasa in 2004, atunci cand propunerea specialistilor din domeniu a fost aprobata de Conferinta Nationala a Corpului Expertilor Contabili si...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!