Ziua Contabilului Român, marcată și la Tulcea, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Ziua Contabilului Român, marcată și la Tulcea

Vineri, 22 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Ziua Contabilului Român, marcată și la Tulcea

Vicepresedintele Consiliului Judetean Tulcea, Dumitru Mergeani, a participat, joi dupa amiaza, la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Contabilului Roman, care au avut loc la sala Mihail Kogalniceanu din municipiul Tulcea.

Reuniunea a adunat, intr-un cadru oficial, membrii C.E.C.A.R., Filiala Tulcea, si a abordat, sub egida „Profesia contabila - azi si in viitor", mai multe repere actuale de discutii ce au vizat noi dimensiuni ale profesiei contabile in conformitate cu noile reglementari, in contextul economiei globale si digitale.

„Avem oportunitatea de a discuta, astazi, despre profesia contabila - prezent si viitor, dar si despre cele mai bune societati membre ale filialei tulcene. Este, de asemenea, un moment extrem de potrivit pentru a acorda distinctii de merit pentru cei care, de-a lungul anului, s-au remarcat in ceea ce inseamna gestionarea unui domeniu extrem de important la nivelul societatii actuale. Din punctul meu de vedere, sunteti cu totii adevarati profesionisti ai acestui domeniu si, prin realizarile dumneavoastra, ati reusit sa dati dovada faptului ca excelati in...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!