Zi istorică pentru tulceni: S-a semnat contractul pentru Podul peste Dunăre!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Zi istorică pentru tulceni: S-a semnat contractul pentru Podul peste Dunăre!

Marti, 16 Ianuarie 2018

0.0 5 0

 

Zi istorică pentru tulceni: S-a semnat contractul pentru Podul peste Dunăre!

Pentru cea mai trista zi din an, „Blue Monday", asa cum vad cercetatorii britanici a treia zi de luni din an, 15 ianuarie 2018 ar putea fi cea mai fericita zi din istoria tulcenilor iar peste cel mult 48 de luni vom avea si raspunsul de ce.

În cadrul unei festivitati ce a avut loc ieri, 15 ianuarie 2018, la sediul Ministerului Transporturilor, in prezenta premierului Mihai Tudose, a vicepremierului Ion – Marcel Ciolacu, a ministrului Transporturilor, Felix Stroe, a ministrului delegat pentru fonduri europene, Marius Nica, Directorul General al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA, Ştefan Ionita a semnat, cu reprezentantii Asocierii Astaldi S.p.A. - IHI Infrastructure Systems CO. LTD, contractul pentru Podul de peste Dunare intre judetele Braila si Tulcea.

Potrivit reprezentantului  Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Ştefan Ionita, „aceasta este cea mai complexa lucrare de infrastructura rutiera din Romania, din ultimii 27 de ani" si „o investitie care va duce la o dublare a produsului intern brut in zona", respectiv pentru...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!