Zeci de elevi cu medii mai mari de 9 s-au înscris la licee din alte judeţe, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Zeci de elevi cu medii mai mari de 9 s-au înscris la licee din alte judeţe

Luni, 17 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Zeci de elevi cu medii mai mari de 9 s-au înscris la licee din alte judeţe

În timp ce am „importat" numai cinci elevi din alte judete, am exportat peste 90 de absolventi de gimnaziu din  Tulcea. Vestea trista pentru sistemul educational de la Tulcea este ca dintre cei aproape o suta de elevi care au plecat din judetul nostru, 21 au avut medii mai mari de 9. De asemenea, o eleva cu media aproape 9 a reusit sa fie admisa la Liceul „Jean Monnet" din Capitala. Mai mult, in afara de doi elevi, toti cei care au plecat din judetul nostru au avut medii mai mari de 5.

Cea mai mare nota obtinuta de o eleva care a ales sa studieze in alt judet este 9,83: aceasta a fost media finala a unei fete care a invatat la scoala generala din Slava Cercheza si care acum este eleva la Liceul „Ovidius" din Constanta.

Tot aici va invata si o eleva cu media 9,68 (care a avut media 10 la finalul clasei a VIII-a), care a invatat la scoala generala „Mircea cel Batran" Babadag, o eleva de 9,47 din Jurilovca si o eleva de 9,45 tot de la „Mircea cel Batran".

De la aceeasi scoala generala de prestigiu din localitatea tulceana Babadag doi elevi, o fata de 9,77 (cu media de absolvire 10) si un elev de 9,72, vor fi colegi la Colegiul National „Mircea cel Batran" din...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!