Zece agenți noi la Inspectoratul Judeţean de Poliție Tulcea!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Zece agenți noi la Inspectoratul Judeţean de Poliție Tulcea!

Marti, 31 Iulie 2018

0.0 5 0

 

Zece agenți noi la Inspectoratul Judeţean de Poliție Tulcea!

De ieri, zece agenti de politie, care au absolvit cursurile scolii de Agenti de Politie „Vasile Lascar" Campina, au inceput activitatea la Inspectoratul Judetean de Politie Tulcea.

Noua promotie de agenti de politie a fost repartizata, atat in mediul urban cat si in mediul rural, urmand ca noua dintre ei sa isi desfasoare activitatea la structurile de ordine publica din mediul urban si mediul rural iar unul in domeniul investigatiilor criminale.

Proaspetii absolventi vor beneficia de sprijinul colegilor cu experienta, pana la implinirea perioadei de 6 luni de tutela profesionala si se vor implica in rezolvarea problemelor comunitatilor din care vor face parte.

Noii politisti au precizat ca doresc sa invete cat mai multe de la cei cu experienta si sa devina adevarati profesionisti in domeniile pe care le-au ales.

„Conducerea inspectoratului prin comisarul sef Daniel Dumitru Gradinaru, inspector sef, a salutat venirea noilor politisti, si le-a urat succes in activitate, subliniind importanta fiecarui reprezentant al institutiei in desfasurarea actiunilor si...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!