Vuieşte presa din Moldova: Tentativă de omor în penitenciarul Tulcea?!, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Vuieşte presa din Moldova: Tentativă de omor în penitenciarul Tulcea?!

Luni, 26 Martie 2018

0.0 5 0

 

Vuieşte presa din Moldova: Tentativă de omor în penitenciarul Tulcea?!

Penitenciarul Tulcea a tinut prima pagina a presei din Republica Moldova dupa ce unul din detinutii incarcerati, se pare aici, ar fi fost victima unei tentative de omor. Potrivit presei moldovenesti, „killerul" Vitalie Proca ar fi fost atacat de un grup de detinuti din Penitenciarul Tulcea, care ar fi incercat sa-l omoare. „Incidentul" este cu atat mai suspect, daca s-ar confirma, cu cat am avea de-a face cu o reglare de conturi si cu o tentativa de asasinat dupa gratii.

Filmul acestei povesti este cu atat mai interesant cu cat are si conotatii politice, fiind prezentat de unimedia.info, in editia de vineri, 23 martie 2018.

„S-ar fi intamplat dupa ce barbatul, condamnat pentru tentativa de asasinare, a facut mai multe declaratii referitoare la seful Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc. Potrivit omg.md, avocatul lui Proca, Marius Iepure, a spus ca a vorbit ultima data cu clientul sau pe 21 martie. Avocatul a subliniat ca „Proca era inspaimantat". „El mi-a spus ca nu a dormit toata noaptea, pentru ca ii era frica de un nou atac. Deja a fost atacat. El este amenintat cu moartea", a adaugat...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!