Vor fi blocate proiectele imobiliare portocalii de la Sulina?, Stiri Anchete

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Anchete

 

 

Vor fi blocate proiectele imobiliare portocalii de la Sulina?

Sâmbãtã, 11 August 2012

5.0 5 6

 

Vor fi blocate proiectele imobiliare portocalii de la Sulina?

Pierderea controlului PDL asupra Consiliului Judetean (CJ) Tulcea creaza probleme serioase portocaliilor care au planuri imobiliare in orasul Sulina. Afectati par a fi investitorii din Bucuresti apropiati PDL, carora li s-a promis teren public la Sulina pentru realizarea unor baze turistice de lux.

Legaturi transpartinice

Surse din PDL sustin ca nu este exclus ca cei care intentioneaza sa construieasca baze turistice la Sulina sa nu sufere prea mult ca portocalii au pierdut fraiele administratiei in judetul Tulcea. Se vorbeste de faptul ca cei care au perfectat planuri imobiliare la Sulina cu Elena Udrea, dar nu au reusit sa finalizeze proiectele, ar avea suficiente relatii si in actuala coalitie de guvernamant pentru a acapara terenul ravnit destinat constructiilor turistice. Unii vorbesc de interesele senatorului liberal Raymond Luca de a investi in baze turistice in Sulina, dar si de conexiunile de afaceri ale sotului Elenei Udrea cu lideri importanti ai PSD care ar permite continuarea afacerilor imobiliare puse la cale de portocalii in aceasta zona. Un alt liant pentru realizarea planurilor imobiliare gandite de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Raymond Luca
Raymond Luca

Luni, 13 August 2012 @ 07:41

Nu am nici o intentie sa investesc intr-un parc eolian si nici in altfel de intreprindere din Sulina, din judetul Tulcea, sau din Romania. Din pacate. Nici nu cred ca am mai ajuns la Sulina in ultimii 22 de ani. Este ciudat insa cum pot apare astfel de stiri. Mi-este foarte greu sa inteleg.

Raspunde-i

 

Acorda-i o nota!
5.0
(6 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!