Voleiul, revitalizat la Tulcea, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Voleiul, revitalizat la Tulcea

Marti, 4 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Voleiul, revitalizat la Tulcea

Constantin Burungiu, profesor antrenor de volei, a prezentat, in sedinta ordinara a Consiliului Judetean Tulcea, o parte dintre realizarile tinerilor pe care i-a antrenat in ultimii ani, cand 12 jucatori din Tulcea au ajuns in Divizia A. Mai mult, spune Burungiu, Tulcea este singurul club din tara (in afara centrelor de excelenta) care participa la competitii la toate categoriile de varsta.

Cu proiectul „Copiii de astazi, antrenorii de maine", Burungiu isi propune infiintarea unei echipe de divizia B, dar si a unei echipe de seniori, pentru a aminti tulcenilor de momentele in care echipele de volei (ultima fiind celebra campioana Deltacons) umpleau salile de sport din Tulcea.

„si noi, la Tulcea, am putea infiinta un centru de excelenta, dat fiind faptul ca avem baza materiala necesara, dar si talente extraordinare printre tineri", spune Constantin Burungiu.

„Va trebui sa gasim o cale sa sprijinim aceste sporturi in care, inteleg, avem performanta. Avem rezultate foarte bune si la handbal junioare, din cate stiu, avem performanta in volei, vom identifica solutiile legale pentru a sprijini sportul, in general", a raspuns...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!