Vlad Andrei Barbu, planșa unui olimpic la arhitectură, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Vlad Andrei Barbu, planșa unui olimpic la arhitectură

Vineri, 17 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Vlad Andrei Barbu, planșa unui olimpic la arhitectură

Vlad Andrei Barbu este elev in clasa XII-a la Liceul de Arte „George Georgescu", la Arhitectura, profil la care s-a clasat al doilea pe tara la olimpiada. Vrea sa exceleze in domeniu, dupa studii si afirmare in strainatate sperand sa se intoarca in tara, de care este profund atasat.

Primul indrumator i-a fost invatatoarea din clasele I-IV, Valentina Buzoi, care a observat inclinatia acestuia spre arte si tot ceea ce inseamna desen. A ajuns in clasa a V-a la Liceul de Arte fara sa stie ce inseamna acest domeniu, dar usor, usor a inceput sa se initieze in ale artelor si ale desenului. Momentul de referinta in evolutia sa a avut loc in clasa a VII-a.

O plansa de desen, un tel

„Pana atunci n-am stiut ce inseamna arhitectura, care era un subiect abstract pentru mine, dar cand domnul profesor Adrian Pal a intrat in clasa cu o plansa a celor din clasa a XII-a, care erau pe profil de arhitectura, am stat cateva secunde, m-am uitat la plansa si am ramas pur si simplu uimit. Desenul pe care ni l-a aratat domnul Pal m-a marcat cumva, era altceva. Eu simteam oarecum sa imbin tehnicul cu arta, matematica cu desenul si nu...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!