Virusul gripal AH1 a mai făcut o victimă: o femeie din Niculiţel!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Virusul gripal AH1 a mai făcut o victimă: o femeie din Niculiţel!

Marti, 20 Martie 2018

0.0 5 0

 

Virusul gripal AH1 a mai făcut o victimă: o femeie din Niculiţel!

O femeie in varsta de 40 de ani, din satul Niculitel, a murit, miercurea trecuta, in timp ce era internata in sectia Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta din municipiu, una dintre suspiciunile medicilor fiind virusul gripal. Este si motivul pentru care s-a luat decizia transmiterii unor probe Institutului Cantacuzino din Bucuresti, care a confirmat, ieri, prezenta virusului gripal de tip AH1.

„Am primit azi (ieri - n.n.) de la Institutul Cantacuzino buletinul de analize prin care s-a confirmat prezenta virusului gripal tip AH1. Totusi, in acest caz au fost si factori de risc asociati cum ar fi obezitatea si hidrocefalia", a declarat Mihaela Nicolau, directorul Directiei de Sanatate Publica Tulcea.

Pentru Tulcea este al doilea caz de deces, primul dintre ele fiind un barbat din localitatea Crisan care a fost internat la Spitalul de ortopedie din Covasna si care a decedat la Spitalul de Urgente din Sfantu Gheorghe.

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 104, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!