Violator de minore din Babadag arestat de procurori, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Violator de minore din Babadag arestat de procurori

Miercuri, 17 Octombrie 2018

0.0 5 0

 

Violator de minore din Babadag arestat de procurori

În vara acestui an, mai precis in data de 12.06.2018, Inspectoratul de Politie Judetean Tulcea s-a sesizat din oficiu avand drept sursa un videoclip aparut pe retelele de socializare privind o agresiune asupra unei tinere din Babadag. În cauza a fost intocmit dosar penal privind infractiunile de vatamare corporala si tulburarea ordinii si linistii publice.

Urmare activitatilor desfasurate, la data de 11.10.2018, a fost retinut pentru o perioada de 24 ore in baza unei ordonante de retinere, un barbat de 31 ani din Babadag, care in perioada 2016 - aprilie 2018 a intretinut in mod repetat raporturi sexuale cu mai multe minore cu varste cuprinse intre 12 si 15 ani, iar in perioada august – septembrie 2018, prin prin acte de corupere si de constrangere, a determinat minorele sa dea declaratii neconforme realitatii in fata politistilor.

Judecatoria Babadag a emis pe numele barbatului un mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 zile iar barbatul este cercetat pentru infractiunile de act sexual cu un minor (art 220 din codul penal) si influentarea declaratiilor (art. 272 din codul penal)..

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!