Viitorul, singura echipă neînvinsă în Cupa Municipiului, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Viitorul, singura echipă neînvinsă în Cupa Municipiului

Vineri, 23 Februarie 2018

0.0 5 0

 

Viitorul, singura echipă neînvinsă în Cupa Municipiului

Mare surpriza mare in ultima etapa a Cupei Municipiului la fotbal in sala in care liderul clasamentului, Elgina, a jucat contra celor de la Viitorul un meci de 1 solist, dar la final a fost 2 pentru Viitorul. 2 la 0 la capatul unui meci echilibrat in care Viitorul a si fructificat doua dintre ocaziile avute, spre deosebire de cei de la Elgina care s-au jucat cu ratarile.

Echipa Allstars, una din favoritele la castigarea trofeului a ratat si contra celor de la Convenabil victoria, desi au condus ostilitatile timp de 50 de minute. Dupa un scor alb la pauza, cele doua echipe au marcat cate doua goluri in repriza secunda si au terminat la egalitate, 2-2, un scor ce nu ajuta niciuna dintre echipe, ba dimpotriva.

O alta surpriza inregistrata in ultima etapa disputata a fost rezultatul meciului Metalurg - BGV Carserv. Desi prin valoarea lotului ar fi trebuit sa ocupe un loc pe podium la aceasta ora, BGV Carserv este pe podiumul din subsolul clasamentului si cu sanse reale de a pierde calificarea in semifinale. Scor de set de tenis 6-3, pentru Metalurg  care incet-incet se apropie de un loc in semifinale.

În fine, la...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!