Victoria Revoluției Române din 1989, celebrată la Tulcea, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Victoria Revoluției Române din 1989, celebrată la Tulcea

Vineri, 22 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Victoria Revoluției Române din 1989, celebrată la Tulcea

Astazi, 22 decembrie, incepand cu ora 9.00, a avut loc un ceremonialul militar si religios dedicat Zilei Victoriei Revolutiei Romane, la Catedrala Sf. Nicolae din municipiu.

Institutia Prefectului — Judetul Tulcea, in parteneriat cu Garnizoana au organizat acest eveniment la care au participat reprezentanti ai tuturor institutiilor alaturi de numerosi tulceni.

Dupa primirea oficialitatilor, prezentarea onorului si intonarea imnului de stat a fost oficiat serviciul religios de catre P.S. Visarion, Episcopul Tulcii, alaturi de un sobor de preoti. Consiliul Judetean Tulcea a fost reprezentat de vicepresedintele Dumitru Mergeani, care a transmis cuvantul presedintelui Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu:

„Este o onoare pentru mine sa fiu astazi alaturi de dumneavoastra, intr-o zi plina de emotie, la aceste evenimentele organizate cu ocazia zilei de 22 decembrie, in amintirea eroilor Revolutiei din 1989.

Oameni de toate varstele si-au pierdut viata si au lasat in urma familii indoliate. Noi, tulcenii, ne plecam fruntile in amintirea celor...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!