Victoria Delta Tulcea, la Winter Holiday Cup, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Victoria Delta Tulcea, la Winter Holiday Cup

Miercuri, 31 Ianuarie 2018

0.0 5 0

 

Victoria Delta Tulcea, la Winter Holiday Cup

ACS Victoria Delta Tulcea, grupa 2007-2008 a participat la Turneul #WinterHolidayCup Bucuresti, unde s-au inscris 16 echipe la categoria copii nascuti in 2007. ACS Victoria Delta Tulcea a facut parte din grupa A alaturi de „F.C.S.B" Bucuresti, „Atletico Madrid" Bucuresti si „Tandem" Bucuresti. ACS Victoria Delta Tulcea a castigat cu scorul de 3-0 primul meci cu „Atletico Madrid" Bucuresti prin golurile marcate de Belibrov Robert, Cernamorit Rares si siacu Cristian. Al doilea meci, cu cei de la Tandem Bucuresti,  a fost castigat cu scorul de 5-0, iar in ultimul joc din grupa, ACS Victoria Delta Tulcea a pierdut cu 3-1 impotriva celor de la F.C.S.B. golul nostru fiind marcat de Radu Cosmin.

În faza urmatoare, eliminatorie, de pe locul 2 din grupa, ACS Victoria Delta Tulcea a intalnit ocupanta locului 1 din grupa B, respectiv CSMS Iasi.

„Am pierdut meciul cu 3-2 (2-2), meci in care am avut un gol anulat si un 11 metri refuzat, dupa parerea mea. Am terminat pe locul 5 din 16 echipe, printre care s-au aflat si cluburi importante, cu nume sonore in fotbalul romanesc", a declarat Emil Nanu, antrenorul echipei ACS...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!