Victor Ponta: „Ne-am ţinut de cuvânt şi am reparat nedreptăţile, am dat înapoi pensiile şi salariile pe care Traian Băsescu le-a tăiat”, Stiri Politica

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Politica

 

 

Victor Ponta: „Ne-am ţinut de cuvânt şi am reparat nedreptăţile, am dat înapoi pensiile şi salariile pe care Traian Băsescu le-a tăiat”

Marti, 30 Septembrie 2014

0.0 5 0

 

Victor Ponta: „Ne-am ţinut de cuvânt şi am reparat nedreptăţile, am dat înapoi pensiile şi salariile pe care Traian Băsescu le-a tăiat”

Domnule Victor Ponta, vorbiti constant despre o „Mare Unire a romanilor". Ce inseamna aceasta mai exact?

Marea Unirea inseamna sa daramam zidurile care au fost construite intre noi, zidurile intre cei din Ardeal si cei din Moldova, intre cei din Muntenia si cei din Banat, intre cei de dreapta si cei de stanga, intre cei bogati si cei saraci, intre cei care lucreaza la stat si cei care lucreaza in privat, intre batrani si tineri, pacienti si medici, profesori si parinti. S-au construit zece ani numai ziduri. Rolul Presedintelui este acela de a-i trata pe toti in mod egal, sa le garanteze tuturor romanilor accesul egal la drepturi, respect, siguranta si stabilitate. De aceea, ii chem pe oameni alaturi de mine, sa daramam toate aceste ziduri, sa fim mandri ca suntem romani si sa facem din nou acea unire de care Romania are nevoie!

Credeti ca Romania de astazi are nevoie de un astfel de proiect?

Cu siguranta! Romania are nevoie de un stat modern, implicat activ in viata celor care au nevoie de sprijin, dar discret si corect cu cei care au nevoie doar de reguli clare si durabile, o Romanie solidara in care avutia este...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Toma Radu
Toma Radu

Marti, 30 Septembrie 2014 @ 19:25

Dar milionul de locuri de muncă promise?... (Citez din d-na ministru Ioana Petrescu: "Nu e treaba Guvernului să creeze locuri de muncă" Dar autostrăzile promise din acciza pe carburanţi? Dar investiţiile din educaţie, sănătate, agricultură etc., care au scăzut cu 35%? Dar neputinţa de a asigura banalele manuale copiilor din primele clase?... Cum rămâne cu toate aceste zero-uri ruşinoase pe care le-aţi acumulat de când sunteţi la putere? V-am arătat la recentul miting al PMP că sunteţi un ZERO. Ştiu că ne consideraţi băsişti nenorociţi, dar şi noi vă considerăm un mincinos, un impostor şi un demagog ordinar, domnule Ponta, împreună cu tot guvernul dvs. de nulităţi!
Nu mai veniţi cu idei comuniste "unificatoare", care ascund în realitate dorinţa anihilării luptei împotriva corupţiei, pentru ca baronii dvs. să răsufle liniştiţi că DNA nu le va mai face nimic! Ce unificare vreţi să faceţi, când Antena 3 a securistului şi turnătorului Voiculescu şi RTV a pesedistului Ghiţă împroaşcă zilnic cu venin? Şi sunteţi un susţinător fervent al acestor posturi abjecte şi al Jurnalului naţional! Pe cei mai corupţi oameni ai acestei
ţări îi consideraţi "persecutaţi politic"! De ce? Pentru că preşedintele Traian Băsescu (pe care îl urâţi de moarte) luptă de zece ani pentru dreptate, pentru înfăptuirea justiţiei în această ţară, pentru că a ţinut sus steagul demnităţii!
Aşa că, lăsaţi, domnule "doctor" Victor Ponta, ideile socialiste de solidaritate socială, că nu mai ţin aceste vrăjeli!

Raspunde-i

 

Disney
Disney

Marti, 7 Octombrie 2014 @ 19:44

Romania are nevoie de un presedinte nu de Mickey Mouse

Raspunde-i

 

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!