Veste proastă pentru Sulina: „spărgătorul” Perseus nu s-a reparat, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Veste proastă pentru Sulina: „spărgătorul” Perseus nu s-a reparat

Vineri, 13 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Veste proastă pentru Sulina: „spărgătorul” Perseus nu s-a reparat

În primavara acestui an, mai precis in data de 7 martie, au fost publicate hotararile Guvernului privind „Modernizarea si retehnologizarea remorcherului maritim multifunctional cu clasa de gheata Perseus - 6.600 CP" si respectiv „Modernizarea si retehnologizarea remorcherului maritim multifunctional cu clasa de gheata Hercules".

O veste foarte buna pentru tulceni si mai ales pentru cei din Sulina, care au fost „salvati" in ianuarie si februarie taman de „spargatorul" Perseus, care alaturi de remorcherul maritim Grozavul si de alte nave cu clasa de gheata au patrulat canalul Sulina de la un capat la altul pentru a asigura navelor de transport pasageri un senal navigabil cat de cat sigur.

De doua ori spargatorul Perseus a avut nevoie de reparatii pentru unele defectiuni aparute in lupta cu sloiurile de gheata si putin a lipsit ca acesta sa fie „tras pe dreapta" din cauza uzurii fizice si morale a echipamentelor navei.

Construit in urma cu 28 de ani in Şantierul Naval Braila, remorcherului maritim multifunctional cu clasa de gheata Perseus - 6.600 CP i se gasesc tot mai greu piese de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!