Vernisajul Expoziției „De la Independență la Marea Unire. Marile bătălii”, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Vernisajul Expoziției „De la Independență la Marea Unire. Marile bătălii”

Miercuri, 15 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Vernisajul Expoziției „De la Independență la Marea Unire. Marile bătălii”

Ieri, de Ziua Dobrogei, la Muzeul de Istorie si Arheologie din Parcul Monumentul Independentei a avut loc vernisajul Expozitiei „De la Independenta la Marea Unire. Marile batalii".

Dupa ce au vorbit despre insemnatatea evenimentului presedintele Consiliului Judetean, Horia Teodorescu, primarul municipiului, Constantin Hogea, prefectul judetului, Lucian Furdui, managerul I.C.E.M., Sorin Ailincai, istoricul Henrich Victor Baumann, cetatean de onoare al municipiului nostru, a punctat importanta Tulcei in momentul 14 Noiembrie 1878.

Din partea organizatiei „Celisea" a spus cateva cuvinte presedintele Carmen Simionescu: „Va multumesc pentru prezenta! Evenimentul face parte din proiectul «Povesti din arhiva». De cand a aparut acum 19 ani, «Celisea» a avut ca scop conducerea tineretului spre performanta. Anul acesta, cu tinerii care fac parte din aceasta organizatie, am incercat sa punem la punct proiecte prin care sa le crestem nu numai stima fata de locurile natale, dar mai ales dragostea pentru acestea. Proiectul de fata a avut de fata organizarea a doua expozitii, cea din luna iunie, cu...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!