Vard a lansat o nouă navă pentru croaziere de lux în zonele polare, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Vard a lansat o nouă navă pentru croaziere de lux în zonele polare

Luni, 15 Octombrie 2018

0.0 5 0

 

Vard a lansat o nouă navă pentru croaziere de lux în zonele polare

Vineri, 12 octombrie, presedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu a participat alaturi de prefectul Lucian Furdui si de primarul Constantin Hogea, la lansarea unei noi nave realizate de santierul Vard Tulcea, o nava de croaziera si expeditii N850 cu o lungime de peste 130 metri.

Potrivit reprezentantilor santierului Naval Vard, in frunte cu directorul general Laurentiu Rusinoiu, este vorba de o nava de pasageri de 131,5 metri, cu o latime de 18 metri si un pescaj de 4,6 metri. Ca orice nava de pasageri dispune de cabine, 72 pentru echipaj si 92 de cabine pentru pasageri, si este capabila sa atinga o viteza de 15 noduri. Nava dispune si de doua hublouri submarine prin care se pot admira peisajele. De asemenea, nava de croaziera este capabila sa navigheze pe intregul glob inclusiv in zonele polare, avand clasa de gheata, si „astfel, va transmite in intreaga lume mesajul navalistilor tulceni".

„Lansarea de astazi reprezinta un nou motiv de mandrie pentru navalistii tulceni. santierul Naval Vard ramane un reper de profesionalism, marca a dezvoltarii economice in Nordul Dobrogei, care asigura mii de locuri de munca pentru tulceni,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!