USL TULCEA ŞI-A ÎNSCRIS OFICIAL CANDIDAŢII LA ALEGERILE PARLAMENTARE, Stiri Politica

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Politica

 

 

USL TULCEA ŞI-A ÎNSCRIS OFICIAL CANDIDAŢII LA ALEGERILE PARLAMENTARE

Luni, 29 Octombrie 2012

5.0 5 12

 

USL TULCEA ŞI-A ÎNSCRIS OFICIAL CANDIDAŢII LA ALEGERILE PARLAMENTARE

Cei sase candidati ai USL Tulcea la alegerile parlamentare din 9 decembrie si-au depus oficial candidaturile la sediul Prefecturii Tulcea, acolo unde au fost asteptati de judecatorii ce fac parte din Biroul Electoral Judetean, Diana Pisica, Doina Nichifor si Elena Bibu.

De la eveniment a lipsit motivat senatorul Trifon Belacurencu, aflat in plenul Senatului. Depunerea documentelor a decurs normal,fara probleme, candidatii USL Tulcea fiind primii care s-au inscris oficial in lupta electorala.

Din partea USL pentru Colegiul Senat numarul 1 candideaza Octavian Motoc, in Colegiul Senat numarul 2 candideaza Trifon Belacurencu. Pentru Camera Deputatilor in Colegiul numarul 1 candideaza doamna doctor Neviser Zaharcu, in Colegiul numarul 2 Marian Avram, in Colegiul numarul 3 Octavian Marius Popa iar in Colegiul numarul 4 Ion Balan.

„Avem o echipa foarte buna si tulcenii trebuie sa realizeze ca sansa lor si a noastra a tuturor este alegerea acestei echipe unite care sa se lupte pentru rezolvarea problemelor existente. Va fi mult mai usor sa razbatem in Parlament ca o echipa de tulceni uniti, impreuna am pregatit solutii si le vom pune in...

Citeste mai multe in Ziarul de Tulcea

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Toma Radu
Toma Radu

Luni, 29 Octombrie 2012 @ 21:27

Dl. Trifon Belacurencu nu este fostul tov. secretar PCR de la Şantierul Naval Tulcea?... Acum, sincer să fiu, nu mă mai interesează cine ce a fost (că aproape toţi politicienii actuali sunt foştii comunişti sau urmaşii lor, chiar dacă unii îşi neagă vehement originile), dar măcar să facă ceva bun pentru cei ce îi trimit în Parlament...

Raspunde-i

 

radu
radu

Marti, 30 Octombrie 2012 @ 11:15

DL CANDIDAT MARIAN AVRAM NU ESTE CEL A LINS BLIDELE PDL. ACUM VREA IN PARLAMENT DE LA USL; '' RUSINE''

Raspunde-i

 

Acorda-i o nota!
5.0
(12 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!