Unde îţi mai poţi face analize gratuite, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Unde îţi mai poţi face analize gratuite

Vineri, 4 August 2017

0.0 5 0

 

Unde îţi mai poţi face analize gratuite

În primele zile ale acestei luni, o buna parte dintre laboratoarele care au contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) Tulcea au notificat institutia cu privire la faptul ca au epuizat plafonul pus la dispozitie pentru luna august a acestui an. Cu toate acestea, inca mai exista destul de multe laboratoare care pot asigura, in continuare, astfel de servicii medicale pentru asiguratii tulceni.

Conform datelor centralizate de CJAS Tulcea, din 19 furnizori care au contract cu Casa Judeteana de Asigurari, opt au anuntat ca nu mai au sume disponibile pentru asigurarea serviciilor de laborator, iar 11 - ca nu mai au plafon pentru servicii imagistica.

Lista completa a laboratoarelor care au contract cu CJAS Tulcea (dar si informatii legate de plafonul pe luna in curs) pot fi regasite pe site-ul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate - www.cnas.ro/castl.

Spre exemplu, la spitalul din Macin nu mai sunt fonduri pentru servicii laborator, dar inca exista plafon pentru servicii radiologie. La Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea, la ecografii si radiologie imagistica, nu mai sunt fonduri pentru laborator, dar exista pentru...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!