Un nou blocaj în sistemul informatic din Sănătate, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Un nou blocaj în sistemul informatic din Sănătate

Joi, 9 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Un nou blocaj în sistemul informatic din Sănătate

În aceasta saptamana, furnizorii din Sanatate s-au confruntat, din nou, cu ample probleme legate de functionarea Platformei Informatice a Asigurarilor de Sanatate. Desi problema a fost remediata in numai cateva ore, furnizorii sunt extrem de nemultumiti de astfel de blocaje ce le ingreuneaza activitatea.

„În intervalul de timp in care platforma PIAS a fost indisponibila, furnizorii aflati in contract cu casele de asigurari de sanatate au putut acorda, in regim off-line, servicii medicale, medicamente si dispozitive medicale, conform reglementarilor legale in vigoare. Acestea pot fi raportate si validate ulterior in sistemul informatic", se arata intr-un comunicat de presa emis de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate Tulcea.

Problema, insa, este aceea a timpului pierdut pentru a introduce, la timp, datele in sistemul informatic (dupa ce platform redevine functionala), dar si a intarzierilor in circuitul serviciilor din sanatate.

Oficialii CNAS amintesc, insa, faptul ca aceasta platform informatica functioneaza non-stop de circa sapte ani, cuprinde baze de date despre...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!