Un exemplu de urmat: Plantare de puieți forestieri în zona Balabancea, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Un exemplu de urmat: Plantare de puieți forestieri în zona Balabancea

Miercuri, 18 Aprilie 2018

0.0 5 0

 

Un exemplu de urmat: Plantare de puieți forestieri în zona Balabancea

Constientizarea si educarea ecologica a elevilor prin dezvoltarea spiritului civic si a atitudinilor responsabile privind gospodarirea padurilor si protectia mediului inconjurator a fost scopul principal al activitatii derulate de scoala Gimnaziala Hamcearca in fondul forestier din administrarea Directiei Silvice Tulcea, respectiv Ocolul Silvic Cerna.

Plantarea de puieti forestieri in zona Balabancea, face parte din actiunile specifice derulate de Ocolul Silvic Cerna, in cadrul „Lunii plantarii arborilor", iar parteneriatul dintre cele doua institutii, scoala Gimnaziala Hamcearca  si Ocolul Silvic Cerna, este unul cu vechime si cu bune rezultate. Indiferent de tematica activitatii, elevii s-au implicat cu responsabilitate, constientizand rolul si importanta padurilor si functiile pe care aceasta le indeplinesc.

„Elevii au participat efectiv, indrumati de personalul silvic si cadrele didactice implicate in proiect, la realizarea unei plantatii forestiere, constientizand astfel dificultatea si importanta acestei actiuni. Colaborarea foarte buna pe care o avem cu scoala...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!