Un elev din Sulina s-a calificat la Olimpiada Internațională a Elenismului!, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Un elev din Sulina s-a calificat la Olimpiada Internațională a Elenismului!

Vineri, 10 August 2018

0.0 5 0

 

Un elev din Sulina s-a calificat la Olimpiada Internațională a Elenismului!

Robert Constantin Ivan, absolvent al Liceului Teoretic „Jean Bart" din orasul Sulina, promotia 2017 - 2018, este singurul tulcean calificat la Olimpiada Internationala a Elenismului ce va avea loc la inceputul lunii viitoare la Bucuresti.

Robert Constantin Ivan este unul dintre elevii reprezentativi ai orasului Sulina, incepand din clasa a V-a si pana in clasa XII-a obtinand numai premiul I la nivelul scolii si liceului. Este membru al ansamblului de dansuri populare grecesti  „ARTEMIS" al Comunitatii Elene Sulina din anul 2005 si pana in prezent si impreuna cu ansamblul mai sus amintit a obtinut Premiul I – Sectiunea  Artistica la Festivalul International de Folclor pentru Copii si Tineret „CATALINA"  in anii 2015 si 2017, festival ce se desfasoara la Iasi. 

„Începand cu anul 2014 si pana in prezent, Robert Constantin Ivan a studiat limba neogreaca materna in cadrul Liceul Teoretic „Jean Bart " din orasul  Sulina cu profesoara Angelica Neranzi. În ultimii patru ani, Robert Constantin Ivan a participat an de an la olimpiada de limba neogreaca materna atat la fazele judetene cat si la...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!