Un concert care te lasă fără cuvinte, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Un concert care te lasă fără cuvinte

Marti, 14 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Un concert care te lasă fără cuvinte

Longevitatea unei formatii precum „Celelalte Cuvinte" are o singura explicatie: calitatea muzicii. Sa canti de peste 35 de ani, iata, inseamna ca muzica ta germineaza, indiferent de ani si de sezoane.

Trupa „Celelalte Cuvinte" venise pana acum de doua ori la Tulcea: prima data in 2014, la ROWMania Fest, a doua oara anul trecut, la „Festivalul de Muzica Buna" organizat de Asezamantul Cultural „Cainele Enot". Tot jurnalistul Patrick Andre de Hillerin a facut diligentele, reusind nu numai sa-si faca un cadou de aniversarea sa (11 noiembrie), dar mai ales sa imparta darul cu tulcenii care au venit sa auda bunul sunet in sala mare a Teatrului „Jean Bart".

Într-un special concert acustic, „Celelalte Cuvinte" au facut ce se cuvine la ceas aniversar: au marcat muzical lungul lor drum prin istoria muzicii romanesti contemporane.

Calin Pop (chitara, voce), Marcel Breazu (bass, backing vocals), Leontin Iovan (baterie), Tiberiu Pop (clape, backing vocals) si, in miezul aprins al erei tehnologice, Ovidiu Rosu (inginer de sunet) si-au refacut traseul asa cum stiu ei - cu un bun - simt fara de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!