Ultimul avertisment, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Ultimul avertisment

Joi, 22 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Ultimul avertisment

De mai bine de o ora, doi cetateni plictisiti isi leagana picioarele peste marginea portbagajului masinii lor inmatriculate in Bulgaria. Ori asteapta ceva, ori, pur si simplu, isi trec vremea intr-un mod placut, admirand traficul de pe strada Babadag. În saptele lor se inalta mall-ul, in fata se ridica puscaria. E locul perfect in care sa stai si s-o freci cu orele, spargand seminte.

De fapt, asta e si problema: la picioarele lor s-a intins, in timp, un covor groscior de coji de seminte. Iar covorul creste in fiecare secunda. Mii de invelitori ale miezului semintei de floarea saorelui stau dovada a spleen-ului. Parca e prea mult.

Avem un oras frumos. E afirmatia primarului municipiului si n-avem de ce sa nu fim de acord cu asta. Or mai fi multe de facut, dar optimismul ne impinge sa credem ca, avand rabdare, vom ajunge sa vedem cu ochii nostri un oras si mai frumos. În curand, poate, vom avea o faleza demna de numele asta. Poate, daca ne concentram si daca ne unim eforturile, vom reusi sa obtinem mai repede mai multe si mai bune. Lucrurile par sa mearga in directia asta, asadar putem spera.

Nu se pot face toate peste noapte, stim asta de multa vreme. Dar...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!