Ultima zi în care se primesc cereri pentru contractele cu CJAS Tulcea, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Ultima zi în care se primesc cereri pentru contractele cu CJAS Tulcea

Vineri, 13 Aprilie 2018

0.0 5 0

 

Ultima zi în care se primesc cereri pentru contractele cu CJAS Tulcea

Procesul de contractare a inceput inca de luna trecuta, dar abia incepand cu data de 5 aprilie au putut furnizorii sa depuna cererile aferente, respectiv documentele solicitate, conform legislatiei in vigoare.

Astazi, 13 aprilie 2018, este ultima zi in care se pot transmite cereri de contractare pentru semnarea Contractului cadru pe anul in curs.

Amintim faptul ca, in vederea incheierii contractelor pe anul 2018, furnizorii trebuie sa transmita cererea de contractare si documentele necesare incheierii si negocierii contractelor, prevazute in actele normative in vigoare doar in format electronic, asumate fiecare in parte prin semnatura electronica extinsa sau calificata a reprezentantului legal al furnizorului. Cererea de contractare si documentele necesare vor fi scanate si transmise la adresa de e-mail office@castl.ro, in format .pdf.

La finalul acestei luni, spun reprezentantii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Tulcea, se va incheia procesul de contractare pentru serviciile medicale acordate asiguratilor in anul 2018.

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!