Ultima zi a Festivalului Internațional de Teatru „Tragos”, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Ultima zi a Festivalului Internațional de Teatru „Tragos”

Miercuri, 11 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Ultima zi a Festivalului Internațional de Teatru „Tragos”

Astazi, in ultima zi a Festivalului International de Teatru „Tragos", Teatrul „Jean Bart" va invita sa vizionati spectacolul „Fernando Krapp mi-a scris aceasta scrisoare" dupa Tankred Dorst si Ursula Ehler, regia Alexandru Hausvater, Teatrul Municipal „Matei Visniec" Suceava. Reprezentatia va avea loc la ora 19.00.

Fernando Krapp mi-a scris aceasta scrisoare, de Tankred Dorst si Ursula Ehler, dupa o nuvela a faimosului scriitor spaniol Miguel de Unamuno (traducerea: Victor Scoradet, adaptare Alexander Hausvater) este montat de renumitul regizor Alexander Hausvater.

Fernando Krapp vine in oras, cu o reputatie construita si o avere uriasa. Un iubitor al rafinamentului, Fernando doreste sa controleze totul in jurul sau. El isi alege cea mai frumoasa femeie din oras pentru a-i fi mireasa si face toate aranjamentele de nunta cu tatal ei cel sarac. Femeia, Iulia, la inceput suparata de mariajul fortat, accepta sa intre intr-o casnicie pe care, apoi, o tradeaza, ceea ce o duce la casa de nebuni. Pana la urma, Fernando Krapp invata sa iubeasca iar Iulia isi da seama ca il iubeste si este iubita.

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!