Ultimă oră: Tulcea sub cod portocaliu, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Ultimă oră: Tulcea sub cod portocaliu

Joi, 18 Ianuarie 2018

0.0 5 0

 

Ultimă oră: Tulcea sub cod portocaliu

Ora 10.45: Viceprimarul Andaluzia Luca a declarat ca viscolul nu a  generat pana acum probleme semnificative de trafic in municipiul Tulcea. Se actioneaza in permanenta pentru deszapezire cu 7 utilaje ale S.C. Servicii Publice S.A. si 3 ale S.C. Mega Edil S.R.L. Se degajeaza zapada pe toate traseele autobuzelor S.C. Transport Public S.A. Nu au fost semnalate cazuri de arbori care sa fi fost doborati de vantul puternic. Cartierul Sud Vii nu are energie electrica, furnizorul cauta sa identifice problema. Primaria Tulcea recomanda soferilor sa-si echipeze autoturismele pentru iarna, incepand cu montarea anvelopelor de iarna.

Ora 10.00: 1 TIR+remorca blocate intr-un sant, la iesirea din localitatea Cataloi spre Nalbant. Se circula pe un sens. Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta (CLSU) Frecatei intervine cu un utilaj.

Ora 9.55: Drumul Cataloi – Harsova a fost inchis de la ora 9.45!

Ora 9.50: Pe cele trei brate ale Dunarii se circula normal cu navele de pasageri ale Navrom Delta. Pe traseul Sulina-Tulcea, nava Moldova are 65 pasageri, pe Sf. Gheorghe-Tulcea, nava Mircesti 15 pasageri si Periprava -Tulcea  nava Expres 1...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!