Tulceanul Vlad Uncu, bronz la Mondialele de kyokushinkai din Kazahstan!, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Tulceanul Vlad Uncu, bronz la Mondialele de kyokushinkai din Kazahstan!

Miercuri, 11 Iulie 2018

0.0 5 0

 

Tulceanul Vlad Uncu, bronz la Mondialele de kyokushinkai din Kazahstan!

În perioada  4 - 7 iulie, la Karaganda (Kazahstan) a avut loc a III-a editie a Campionatului Mondial de Karate Kyokushinkai pentru Juniori, competitie la care tulceanul Vlad Uncu a cucerit medalia de bronz la categoria sa de varsta (12 - 13 ani).

„Au fost cel putin sase luni de munca, in care si eu, si el, am tras umar la umar pentru a scoate un rezultat cat mai bun. Este cel bun rezultat obtinut de vreun tulcean la juniori de acest nivel. Am fost incurajati sa participam la aceasta competitie de catre parinti si sponsori, iar aici se afla si unul dintre acestia din urma, domnul Gabriel Belibrov. De la inceputul anului si pana acum, Vlad a luat parte la sase - sapte campionate pentru a ne roda si a elimina greselile. Noi ne pregatim jumatate de an ca sa luptam un minut sau doua: nu-i ca la fotbal, sa dai trei goluri, iar apoi sa vina Germania sa dea cinci-", a declarat sensei Nicolaie Panuta, presedintele „Nippon Budo Sport" Tulcea, afiliat la Federatia Romana de Karate Kyokushin.  

La campionatul organizat de All Kazahstan Organization of Kyokushin Karate si patronat de International Karate Organization Kyokushinkai Union au fost prezenti aproape 200 de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!