Tulceanul Romeo Beznea, campion mondial la karate kyokushin, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Tulceanul Romeo Beznea, campion mondial la karate kyokushin

Miercuri, 25 Aprilie 2018

0.0 5 0

 

Tulceanul Romeo Beznea, campion mondial la karate kyokushin

Pe 21 aprilie, in Tokyo (Japonia), la „Metropolitan Gymnasium" a avut loc una dintre cele mai prestigioase competitii de karate kyokushin (considerat cel mai dus stil de karate): „International FRIENDSHIP CUP 2018".

Printre cei peste 2.800 de sportivi care au concurat la diferite categorii s-a aflat si Romeo Beznea. Dupa ce a invins un rus, un polonez si, in finala, un rus, romanul s-a clasat dupa lupte crancene pe locul I la categoria + 80kg seniori, 40 - 44 de ani.

„A fost cel mai mare rezultat al carierei mele. Bucuria de a castiga nu a disparut, asa cum s-a intamplat la foarte multe campionate din trecut. Traiesc intens fiecare clipa, caci stiu ca timpul imi va fura la un moment dat toate acestea! Doresc ca aceste experiente unice traite pe tatami sa le impartasesc cu alti practicanti de karate kyokushin, dar mai ales cu cei care ne calca pe urme: copiii. Acest lucru este posibil intrucat am o colaborare stransa cu sempai Paul Feodorov, de la C.S. Combat Budo Gym Tulcea. Dorim sa ridicam standardele de pregatire ale practicantilor tulceni de karate kyokushin, iar acest lucru se vede deja", a declarat Romeo...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!