Tulcea, reprezentată la prima ediţie a Taberei Naţionale de Dans, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Tulcea, reprezentată la prima ediţie a Taberei Naţionale de Dans

Joi, 20 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Tulcea, reprezentată la prima ediţie a Taberei Naţionale de Dans

La Centrul de Agrement Costesti – Hunedoara, de la poalele Muntilor Orastiei, un numar de 40 de copii cu varstele cuprinse intre 10 si 18 ani participa la prima editie a Taberei Nationale de Dans.

Tabara este un proiect ce isi propune dezvoltarea si diversifi­carea actiu­nilor de timp liber, vacanta, sport si turism pentru tineri si face parte din Programul de Tabere Nationale si Tematice ale Ministerului Tinere­tului si Sportului.

Elevii care participa la aceasta tabara sunt din judetul gazda, Hunedoara, dar si din Alba, Bucuresti, Caras-Severin,  Harghita, Suceava si Tulcea cazarea, masa si alte servicii specifice fiind finantate de catre Ministerul Tineretului si Sportului (MTS).

Judetul Tulcea este reprezentat la aceasta tabara de catre un grup de copii de la Jurilovca, respectiv formatia Albatrosii a scolii Gimna­ziale din localitate, coordonata de prof. Victorita Ivanov.

Potrivit organizatorilor, tabara este dedicata tinerilor care manifesta interes fata de insusirea cunostintelor de dans, dar nu au posibilitatea sa si le dezvolte in mod obisnuit. În egala masura, tabara se adreseaza copiilor care...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!