Tulcea, reprezentată la gala „Oameni pentru Oameni”, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Tulcea, reprezentată la gala „Oameni pentru Oameni”

Miercuri, 22 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Tulcea, reprezentată la gala „Oameni pentru Oameni”

Gala „Oameni pentru oameni" este evenimentul care recunoaste si premiaza excelenta in implicarea in comunitate prin alocarea resurselor pe care le pun la dispozitie companii, organizatii non-profit sau donatori individuali.

Cele mai bune proiecte sociale desfasurate in acest an de companii, organizatii neguvernamentale, donatori individuali si voluntari au fost nominalizate pentru a fi premiate  la Gala Oameni pentru Oameni 2017. În total, in 2017 au fost nominalizate 307 proiecte si initiative filantropice, fata de 270 in anul 2016 si 170 in 2015.

(si) in acest an, Tulcea a fost reprezentata la aceasta gala de Paula Oltianu, o femeie care isi dedica o buna parte din timp ajutand tulceni aflati la nevoie.

„Arhitect al binelui"

Încearca sa tina departe de ochiul public viata ei personala, astfel ca povestea ei este spusa de sutele de oameni pe care i-a ajutat de-a lungul timpului: tulceanca Paula Oltianu este „un inger" spun oamenii, un adevarat „arhitect al binelui", o „minune" pentru oamenii care, din varii motive, au ajuns in momente de mare...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!