Tulcea importă forţă de muncă din Uniunea Europeană, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Tulcea importă forţă de muncă din Uniunea Europeană

Joi, 9 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Tulcea importă forţă de muncă din Uniunea Europeană

Chiar daca Tulcea ocupa locul doi la nivel national in ceea ce priveste forta de munca extracomunitara, dupa Bucuresti si Ilfov, care aveau la sfarsit de august 2017 peste 1.200 de angajati in special din tarile asiatice, ei bine, si la forta de munca din spatiul european stam bine.

Potrivit legislatiei in vigoare, Legea 156 din 2000 si Hotararea de Guvern 344 din 2006, ambele cu modificari si completari ulterioare, muncitorii romani care lucreaza in strainatate, mai ales in spatiul comunitar, au parte de protectie din partea statului in care isi desfasoara activitatea in baza acordului cu statul roman. Pe de alta parte, in ceea ce priveste muncitorii straini, atat cei din spatiul comunitar european cat si cei din afara acestuia, formele de munca pot fi diferite, spune Ali Izet, inspectorul sef al Inspectoratului Teritorial de Munca Tulcea.

„Unele societati din strainatate pot incheia contracte cu angajatori de la noi din judet iar forta de munca trimisa aici isi desfasoara activitatea prin detasare. Mai este si o a doua varianta de detasare in Romania la o societate inregistrata la noi in tara care incheie...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!