Tulcea caută inspector şcolar general, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Tulcea caută inspector şcolar general

Miercuri, 23 August 2017

0.0 5 0

 

Tulcea caută inspector şcolar general

Ministerul Educatiei Nationale a anuntat organizarea unei selectii pentru ocuparea a 14 functii vacante de inspector scolar general din inspectoratele scolare judetene Arad, Braila, Buzau, Caras-Severin, Calarasi, Constanta, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Mures, Olt, Sibiu, Tulcea, Vrancea si a unei functii temporar vacante de inspector scolar general la ISJ Brasov.

Potrivit aceluiasi anunt publicat luni pe site-ul MEN, se va face selectie si pentru ocuparea a 12 functii vacante de inspector scolar general adjunct din inspectoratele scolare judetene Alba-1, Arad-1, Botosani-1, Gorj-1, Giurgiu-1, Harghita-1, Mures-1, Olt-2, Teleorman-1, Tulcea-1 si Vrancea-1 dar si pentru ocuparea a 2 functii temporar vacante de inspector scolar general adjunct la ISJ Salaj si Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucuresti.

„Functiile pot fi ocupate de cadre didac­tice care, conform prevederilor art. 260 alin. (1) din Legea educatiei nationale nr. 1/2011 cu modificarile si completarile ulte­rioare, indeplinesc cumulativ urmatoa­rele conditii: sunt titulare in invatamant, au absolvit cu diploma de licenta studii univer­sitare, au...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!